Anneler Günü Kolye ve Bileklik Hediyeleri

Anneler Günü Kolye ve Bileklik Hediyeleri

01 Ağustos 2019

Bizleri doğduğumuz günden beri hatta bizlerin varlığını öğrendikleri ilk andan itibaren bizi koşulsuz, karşılıksız seven annelerimiz için özel günlerde alabileceğimiz hediyelere bu yazımızda değinmek istiyoruz. Mayıs ayının ikinci Pazar günü, o sıcak sarılışın, yavrum diye açılan telefonların öncesinde çoğumuzun sorduğu; Anneye ne hediye alınır, Anneler günü hediyesi ne olabilir gibi soruları bir kenara bırakalım. Bütün anneler;  her zaman canımızın sağlığını,  çok masraf yapmamamızı, bir cümleyle ona sevdiğimizi söylememizi, hatırlanmayı ister. Ama annelerimiz bunlardan çok daha fazlasını hak ediyor.

Fedakâr annelerimiz bizim mutluluğumuz için kendi isteklerini arka plana atar, almak istediği şeyleri erteler, ilk bizim isteğimiz öncelik olur. Bizim bir gülümsememiz onlar için dünyalara bedeldir. Annemize sevgimizi göstermemiz için çok gösterişli hediyelere, pahalı eşyalara ihtiyacımız yok. En güzel anneler günü hediyesi, ne alırsak alalım çok mutlu olacak annelerimiz için onu gerçekten düşündüğümüzü gösteren detayların yer aldığı hediyeler olabilir. Bunlar arasında bizi her an hissedebilecekleri ve gün boyunca yanlarından ayırmayacakları tıpkı alyans gibi anlamı olan özel takılarla annelerimizle duygusal bağımızı simgeleyecek hediyeler alabiliriz.

Anneler günü takı hediyeleri

Her zaman anneye alınan hediyeler nedense anne için değil de ev için aile için alınıyor. Annemizin ne ihtiyacı var diye soru soruyor ve gidip yanıtını almayı tercih ediyoruz. Anneler hangi hediyeleri sever hiç sormuyoruz. Bence annemizin yerine kendimizi koyup, bir kadın için en özel hediye ne alınabilir onu sormalıyız. Her zaman kullanmak isteyeceği, şıklığını tamamlayabileceği takılar alabiliriz. Böylece anneye duygusal ve anlamlı hediye alarak unutamayacağı gümüş takıları tercih edebiliriz. Bunlar arasında geleneksel olduğu kadar modern duruşunu da koruyan kişiselleştirilmiş takılar her zaman için sizin için doğru bir seçim olacaktır. İsme özel hediye olduğu gibi ailesinin de izlerini taşıyabileceği tasarımların yer aldığı Gümüş Kolye ve bileklikleri hediye edebilirsiniz. Hediye çeşitleri içinde annelere özel takıları rahatlıkla alabileceğiniz modelleri rahatlıkla bulabilirsiniz. İsimli Gümüş Kolye, İsimli Gümüş Kolye, Hilal Kolye, Bebek Ayağı Kolye, Harf kolye, İki Harfli Tel Bileklik, El Yazısı Fontlu İsimli Bileklik tasarımları anneye alınabilecek hediyeler arasında şefkati ve sevgiyi yansıtmanız için tasarlanmıştır. Her yaştan rahatlıkla kullanılabilecek gümüş takıları yeni doğum yapan anneler için de, hamile annelere de hatta anneannenize bile gözü kapalı seçebileceğiniz kişiselleştirilmiş takı tasarımlarının yer aldığı takılar, hariqa.com’da annenizin beğenisine ve vücut ölçülerine göre size özel olarak üretilecektir. Uzaktaki anneye anneler günü hediyesi almak biraz zor gibi gelse de hariqa.com’dan satın aldığınız ürünü dilediğiniz adrese iletilmesini sağlıyoruz. Böylece hediyenizi iletmeniz için mesafeleriniz engel değil artık.

Anneler günü hediyesi kolye

Annemiz bu dünyadaki en değerli varlığımızdır. Onun koynunda uyuduğumuz günleri, kokusunu duyduğumuzdaki huzuru, kollarının arasındaki sıcaklığı, sesindeki şefkati hiçbir şeye değişmeyeceğimiz o özel insan annemiz için alacağımız hediyenin maddiyatından çok maneviyatının yüksek olması bizim için önemlidir. Anneler gününü bir gün olarak nitelendirmeden her gün ona sevgimizi hediye edebileceğimiz, kişiye özel üretilen kolyeler ile baş koyduğumuz göğse kolyeler baş koyuyoruz. Unutmayın ki annelerimiz bizim için her şeyin en iyisini düşünürken, bizim için onca zahmete girerken hediyemizi seçerken ayrıntılara dikkat etmeli ve onu düşünerek seçtiğimizi göstermeliyiz.

{{block type="core/template" list_type="grid" skus="KLYHRF00043;KLYHRF00039;KLY00054;KLYHRF00030;KLYHRF00095;KLYHRF00028;KLYHRF000137;KLYHRF000161;KLYHRF000162" template="product/custom_list.phtml"}}

En değerlimiz annelerimiz için birbirinden farklı anlamları taşıyan kolyelerimizden; Üç İsimli El Yazısı Kolye ile annemizin, babamızın ve kendi ismimizin yer aldığı çekirdek ailemizi simgeleyebilir ya da kardeşlerimizin isimlerinin bir araya geldiği kolyeyi hediye ederek onu çok sevdiğimizi gösterebiliriz. Dört İsimli Sonsuzluk Gümüş Kolye ile kardeşimiz kendimiz ve anne babamızın isimlerinin yer aldığı sonsuz sevgi bağımızı anlatabiliriz. Notlu Kalp Kolye ile annemize olan sevgimizi anlatacak cümleyi yazdırabiliriz. Halka Plakalı Harf Kolye ya da Harfli Kolye ile aile üyelerimizin isimlerinin baş harflerinin yer aldığı kolye tasarımlarıyla annenize duygusal anlar yaşatabilirsiniz. Pusula Kolye ile hayatınızda doğru yolu annenizle bulmayı öğrendiğinizi gösterecek bir gümüş kolye seçimi yapabilirsiniz. Küçük Kız ve Erkek İsimli Kolye kız kardeşiniz ya da erkek kardeşinizle isimlerinizin yer aldığı sevecen bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Bebek Ayağı Kolye ile eşinize çok güzel bir anne olduğunu anlatabileceğiniz, eşinizin doğum yaptığı gün ve saatin, bebeğinizin isminin yer aldığı kolye sizlere unutamayacağınız çok özel bir armağan olacaktır. Böylece anlatmak istediğiniz ve söze dökemediğiniz sevgi dolu sözcüklerinizin tasarıma bürünmüş hallerini hariqa.com’da bulabilirsiniz.

Anneler günü hediyesi bileklikler

Annelerimiz hep bizlere atan kalbim derler, bizler sağlıklı ve mutlu oldukça onların hayatın anlamı olduğunu söylemelerine gerek kalmadan biliriz. Öyleyse annelerimizin bileklerinde, nabızlarına en yakın yerde olabileceğimiz gümüş bileklik seçimi yapmamız sanıyorum ki çok yerinde olacaktır. Kişiye özel üretim takılar arasında isimli, harfli bileklikler ile hem annemizin can damarına yakın olmayı tercih ettiğimizi gösterebilir hem de onun şıklığını önem gösterdiğimizi belli edebiliriz.

Anneler için özel hediyelerden İsimli Aile Bilekliği ile aile üyelerinizin isimlerini rahatlıkla yazdırabilir. Notlu Düz Bilezik ya da Notlu Bileklik ile annenizi ne çok sevdiğinizi yazdırabilir, ya da her zaman ona söylediğiniz bir cümleyi hiç unutmasın diye yazdırabilirsiniz. Monogram Bileklik ile anne babanızın ve kendi isimlerinizin baş harflerinden monogram yazı biçimiyle kendi aile armanızı annenizin bileklerine taşıyabilirsiniz. Plakalı ve Kalpli İmza Bileklik ile annenizin sevdiğinizi yazdırabilir baş harflerinizle orijinal anneler günü hediyenizi verebilirsiniz. Anneler günü hediyesini annenize alabileceğiniz gibi, eşinize, arkadaşınıza ya da kardeşinize alabilirsiniz. Örneğin Küçük Kız ve Erkek Bileklik ile hamile ya da yeni doğum yapan eşinize alabileceğiniz çok masum ve özel bir hediye olacaktır.

Unutmayalım ki hediyelerin en harikası onu her zaman çok sevdiğimizi ve minnet duyduğumuzu söylememiz olacaktır.

Destek x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.