Hediyelik Kolye Rehberi

Hediyelik Kolye Rehberi

01 Ağustos 2019

Hediye denilince akla iki şey gelir; ilki hediye ne alacağım?

Tabi ki bu sorunun yanıtı alacağınız kişiye göre değişir.  Hayatınızdaki kadınlara aldığınız hediyeler ister sevgiliniz ister arkadaşınız ister anneniz olsun ortak paydası ne alırsanız alın sevginizle alacağınız için özel olacağıdır. Elbet sevgiliye alacağınız hediyenin eşsiz olması ve aranızdaki aşkı ifade etmesini; Eşinize alacağınız hediyenin aynı şekilde özel ve tek olduğunu sonsuza dek onu seveceğinizi anlatmasını; Arkadaşınıza alacağınız hediye ile ömür boyu yanında olacağınızı; Annenize alacağınız hediye ile ona olan minnetinizi ve sevginizi anlatmasını istersiniz…

İkinci soru ise aldığım hediyeyi beğenecek mi?

Yanıtı aslında çok basit: hediyenin maddiyatından öte maneviyatı göz önünde bulundurularak seçtiğinizde karşınızdakini daha çok mutlu edeceğine inanabilirsiniz. Gösterişli, sade, masum, zarif olan aynı zamanda karşınızdaki kişiyi düşünerek aldığınızı belirten hediyelerin önemi büyüktür.  Doğum günlerinde, Sevgililer Gününde, Yıl dönümlerinde, Anneler günü gibi özel günler de alabileceğiniz gibi özel günleri beklemeden sevdiklerinize sürpriz yapmanız çok hoş bir jest olacaktır. Unutmayın ki hediye almak ve vermek ilişkilere boyut kazandırır. Ve hediye takdim edilirken heyecanlı bekleyiş ve sabırsızlıkla hediye paketinin açılması insanın en mutlu olduğu andır.

Kişiselleştirilmiş Hediyelik Kolye

Tam bu noktada hediye alacağınız kişiyi baştan sona düşündüğünüzü göstermek istiyorsanız kişiselleştirilmiş takıları tercih edebilirsiniz. Özellikle kişiselleştirilmiş hediyelik kolyeler hem özel hem de rahatlıkla seçim yapılabilecek çeşitliliğe sahiptir. Her dönem revaçta olan isimli kolyeler modayla birlikte çağa ayak uyduran tasarımlara sahip olduğu için popülerliğini her dönem korumaktadır. Kişiliğini ön planda tutmak isteyenlere isimli kolye, daha gizemli ve sade olmak isteyenlere harfli kolye, özel anların unutulmayacağının göstergesi olan rakam ve tarihli kolye hediyelik kolye almak isteyenler için tasarlanmıştır.

Sevgiliye Hediyelik Kolye

Flört döneminde misiniz, uzun süreli bir beraberliğiniz mi var, nişanlı mısınız ya da evli misiniz? Tüm ilişki dönemlerinize göre seçebileceğiniz, beklentileri karşılayabileceğiniz çeşitli kişiselleştirilmiş kolyeler günden güne modelleri artarak çeşitlenmiştir. İster plakalar üzerine ister sadece latin alfabe harfleriyle ya da el yazısı karakterleriyle çeşitli tarzlarda kolyeleri bulabilir ve minimalist stilde oldukları için kombinler yapabilirsiniz.

Plaka kolye

Çok detaya girmeden rahatlıkla karar verme aşamasına geçebileceğiniz kolye modelleri mevuttur. İsimlerinizin baş harfini kolyelerinize yazdırabilirsiniz. Kalbiniz heyecanla atıyor ve onu aklınızdan çıkaramıyor musunuz, yanından bir an olsa ayrılmamak her şeyi beraber mi yapmak istiyorsunuz? İşte tam size göre olan dilediğiniz simgelerle hareketlendirebilir, kalpler üzerine isimlerinizi yazdırabilir, baş harflerinizi sevgi çemberinin içine alabilirsiniz. Aşkınız kadar parlak taşlar ile ışıltı katabilir göz alıcı sevgilinizi büyüleyebilirsiniz.

Harf Kolye

Sevginizle ilk günden beri bir olduğunuz, her an sarmaş dolaş olmayı arzu ettiğiniz, zor anlarınızda birbirinize sırtınızı dayadığınız anları ifade edebilecek baş harflerinizi bir araya getirip bitiştiren kolye modellerini tercih etmeniz oldukça anlamlı olacaktır. Uzun zamandır elini bırakmadığınız hayatınızı ona adayıp onda demir attığınızı gösterebileceğiniz tasarım kolyelere baş harflerinizi taşıyarak hediye etmeniz ilişkinize güveni getirecektir.

Onun her şeyini biliyor ve neyden hoşlandığının gayet iyi biliyorsanız, hatta birbirinizin pusulası olduysanız, aşkınızı zarif pusula simgeli yuvarlak plaka üzerine yazdırabilir ve ona yeniden ilanı aşk edebilirsiniz.

Destek x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.