Sevgililer Günü Hediyesi Kolyeler

Sevgililer Günü Hediyesi Kolyeler

01 Ağustos 2019

Yaklaşan sevgililer gününde erkeklerin hediye tercihler son ana kadar belli olamıyorken bayanlar ise neredeyse son bir ay bu konuda ciddi anlamda düşünüp doğru tercih yapabiliyorlar. Hediye alma konusunda her zaman için bir adım önde olan kadınların sadece hediye anlamında değil gerek kendine gerekse evine yaptığı alışverişlerde de erkeklerden her zaman ileri seviyede olduğu aşikardır.

2018 sevgililer günü hediyeleri geçmiş yıllardan çok da farklı olmayacaktır aslında. Ancak uzun süreler boyunca evli olan ya da sevgilisi ile uzun ilişki yürüten erkekler sürekli aynı hediyeyi almaktan bıkmadıysa –ki bıkmaları beklenir- bazı ufak hediye tercihlerindeki alternatifler onları bu zahmetten kurtaracak gibi görünüyor.

Peki bu durumda hariqa sizin için ne yapabilir biraz bunu konuşalım. Bildiğiniz gibi Hariqa sizler için kişiselleştirilmiş ürünler üretiyor. Ve buradaki ürün kişiselleştirmelerin neredeyse tamamını sizin tercihlerinize göre düzenliyor. Özellikle kolye modellerindeki kişiselleştirmeler ürün bazında sadece isim değil, harf, simge, kolye rengi gibi bir çok farklılaştırmalarla tam sizin istediğiniz gibi bir hediye hazırlamanıza izin veriyor.

Gümüş İsimli Kolyeler

Gümüş İsimli Kolyeler uzun yıllardır kullanılan bir takı çeşididir. Ancak zaman içerisinde takı dünyasının ilerleyen moda kavramlarındaki yeri sürekli farklılaşarak günlük kıyafetlerimizi hareketlendirdiğimiz sokak stili kavramına daha uygun hale gelmeye başladı. Burada sokak stilinin önemi aslında diğer tüm moda akımlarından daha önemli. Sebebi ise elbette günlük yaşamımızda daha fazla yerinin olması.

İsimli kolye tasarımları artık yeni tarzları ile karşımıza çıkıyor. Bu aksesuarların en güzel tarafı ise tamamen size özel olması. Bir de bunun yanında hediyenin manevi duyguları da barındırmasını da katarsak sevgiliye verilecek en özel hediyelerden biri oluyor. Bir hediye aldığınızda bir başka kişinin de aynı hediyeyi alması ya da onun üzerinde görmesi bazen sorun olabiliyor. Trend olan ürünleri takmak ya da giymek elbette ki güzel bir şey. Ancak durum sevgililer günü hediyesi olduğu zaman erkekler de çok özel hediyeler almak isteyecektir.

Harfli Kolyeler

Gümüş Harfli Kolyeler biraz da minimal takı grubunun arasında yer alıyor. Uzun uzun isim yazmak yerine sevgililerin baş harflerinin yer aldığı daha küçük tasarımlar özellikle minimalistik tarzları seven kadınlar için daha makul bir hediye olabilir. 

Tabi ki harf kolyeler de zaman içerisinde çok şık tasarımlar kazandı. Özellikle Hariqa’nın koleksiyondaki ürünler klasikleşmiş ve gözden düşen düz tasarımların yerine içerisinde kalp sonsuzluk vb. figürleri de barındırarak daha hoş haller aldı. Bunun yanında birden fazla harf barındıran bazı kolye modelleri tüm ailenin baş harflerini içererek aile olmanın verdiği güzelliği ölümsüzleştirmek konusunda son derece doğru ürün tercihi demek mümkündür.

Rakamlı ve Tarihli Kolyeler

Rakamlı Kolyeler

Rakamlar aslında sadece birer matematik sembolleri değil en özel anlarımızı ya da günlerimizi de yaşattığımız bizim için özel bir anlam ifade eden sayılardır. Eşimizin doğum günü, evlilik yıldönümü, çocuğumuzun doğum saati gibi başkası için sıradan ancak sizin için çok özel rakamlar bizler için her aklımıza geldiğinde içimizi ısıtan ve manevi duygularımızı kabartan çok özel unsurlardır. 

Tüm bu rakamların oluşturduğu çok özel tarihli kolye modelleri her daim hediye olarak düşünebileceğimiz alışveriş tercihlerimiz haline geldi. Doğum hediyesi olarak anneye alınan bir saatli künyeden daha çok bir anneyi başka bir hediyenin mutlu etmesi imkansızdır. Çünkü o künye artık sadece bir hediye değil, o kişinin en özel varlığının yani çocuğunun doğumunu ve onun hayatına kattığı güzellikleri ifade etmektedir.

Tarihli Kolyeler

Tarihler de rakamlar gibi sadece bir günü ifade etmek için kullanılsalar da iş manevi duyguların açığa çıkıp bir olayı anlatmak olduğunda bir takının üzerine yazılacak en özel şeylerden biri haline gelmektedir. 

Sevgilinizin doğum gününü ya da sevgili yıl dönümü kolyesi olarak aldığınız bir rakamlı kolye aslında onun için ne kadar özel olduğunu ve o tarihten bu yana ona kattığınız değeri ifade etmektedir. Bu ürünleri normal rakamlar kullanarak oluşturabileceğiniz gibi roma rakamları kullanarak ta daha geçmişi anımsatan ve kolyeyi farklılaştıran bir tasarımda sunmanız da mümkün oluyor.

Sevgililer gününe az bir zaman kala hala alacağınız hediye konusunda bir fikir sahibi değilseniz bu ürünlere bir göz atmanız hediye tercihi yaparken avantajlı olmanızı sağlayabilir.

Destek x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.