Yaz Abiyeleri İçin Takı Önerileri

Yaz Abiyeleri İçin Takı Önerileri

23 Eylül 2019

 

Mezuniyet, düğün, davet, akşam yemekleri ve partilerde kıyafet seçimlerinize göre rahatlığı ve masum şıklığıyla kişiselleştirilmiş takılar kombinlerinizi zarifçe tamamlayacaktır. Hariqa koleksiyonunda yer alan modelleri gümüş, altın sarısı gibi zamansız renklerin yanı sıra rose gibi soft renklerle de tercih edebilirsiniz. Abiyelerinizi ve takılarınızı uyumlu kullanabilir, renk ve modellere dikkat ederek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kutlamaların Vazgeçilmezi Kırmızı Elbiselere Uygun Takılar

Kutlama denince akla ilk gelen renk kırmızı olur. Yılbaşı, düğün, sevgililer günü, doğum gibi özel günlerde renk seçimimizi yapmadan bu rengi düşünürüz. Kırmızıdan yana tercih yaptığınızda, iddialı kıyafetlerinizi ön plana taşıması için aksesuarları abartılı olmayan, sadeliğiyle sizi çarpıcı kılacak takılardan yana kullanabilirsiniz. Bütün gözler üzerinizdeyken altın sarısı kolyeler ile hem zengin hem de bizi biz yapan kişiselleştirilmiş kolyeler ile elbiselerinize ufak dokunuşlar yapabilirsiniz.

Davetlerin Aranılan Rengi Mavi Elbiselerin Takıları

Yaz gecelerinin ihtişamlı rengi maviyi seçenlerdenseniz, birçok mavi tonuna yakışacak eşsiz gümüş renk kolyeleri sizi gecenin yıldızı yapacaktır. İster parlament ister petrol mavisi ister turkuaz hiç fark etmez mavinin tüm tonları sizi göklere çıkaracaktır. Ve sizi siz yapan isminiz ya da sevdiğinizin ismini taşıyabilir; harfli ve isimli kolyeleri, harfli yıldızlı bileklikleri kıyafetlerinizde taşıyarak ayaklarınızı yerden kesebilirsiniz. Ayın ışığı, gecenin romantizminin yansıdığı hilal kolye, yıldız kolye gibi modellerle kombinlerinizi bütünleyebilirsiniz.

Partinin Asi Rengi Gümüş Elbiselerin Takıları

Davetlerin ışıltısını üzerinde taşımak isteyenlerdenseniz kıyafetlerinize çok fazla taşımanız beklenilmez.  Takı takmadan da kendinizi eksik hissediyorsanız, bu özel renk karşısında uyumlu olabilecek gümüş renkteki takıları tercih edebilirsiniz. Harfli kolyeler ile sadeliğinizi sergileyerek şıklığınızı ayrıntıda gizleyebilirsiniz. Harf içeren takılarda isminizi tahmin etmelerini sağlayarak, gizemli görünümünüzün verdiği mutlulukla gecenin tadını çıkarmak size kalacaktır.

Klasik Severlerinin Vazgeçilmezi Siyah Elbiselerin Takıları

Siyah renk tutkusuna sahipseniz ve sade elbisenizi hareketlendirmek için takı kombinlerinizi itinayla seçmelisiniz. Parlak altın sarısı taşlı ve isimli bir kolye ile tüm dikkatleri kıyafetinizden dağıtmadan takılarınıza çekebilirsiniz.  Daha romantik bir görünüş yansıtmak isterseniz ayın ışıltısını yansıtacak gümüş renk seçenekleri imdadınıza yetişecektir. Siyaha pek yakışan gümüş tonları ayrıcalıklı ve asil duruşunuza taşlarla bezenmiş adınızın yazdığı takılarla kıyafetinizin zengin görünmesini sağlayacaktır.

Gecede Güneş Gibi Parlayan Sarı Elbiselerin Takıları

Sıcak ve iddialı rengiyle gecenin genç ve özgür kızı olmak istiyorsanız, herkesin gözü sizin üzerinizdeyken ve sahnenin tadını çıkarmak istiyorsanız seçimlerinizi özel tasarım kolyelerden yana kullanmalısınız. Sarıya en çok yakışan renk yine aynı şekilde rengin sıcaklığını taşıyan altın sarısı tonundaki takılarda hayat bulacaktır. Yumuşak görünümünüzle kendinizi çevrenizdekilere bir an evvel tanıtmak istiyorsanız isimli kolye modellerinde kendinizi göreceksiniz.

Kelebek Gibi Uçuşanların Tercihi Pembe Elbiselerin Takıları

Hareketli ve enerjik yapınızla çevrenizdekileri mutlu hissettirmek ve pembenin şekerliğini yaşamak istiyorsanız, her tonu giydiğinizde kendinizi prenses gibi hissedeceksiniz. Masum tarzınızla da gösterişli olmayı isteyenlerdenseniz rose ya da gümüş renkteki gümüş takılar kıyafetinize pırıltı katacaktır. Neşeli ve eğlenceli renk seçiminizle tek eksiğiniz sizi anlatan isminizin ya da baş harfinizin yer aldığı bir gümüş aksesuar olacaktır. En özel bakışlar etrafınızdayken sizi ifade edecek birbirinden eşsiz kişiselleştirilmiş takılarınızla güzel bir gecenin hikayesine imza atacaksınız.

Bahar Gibi Parıldayan Yeşil Elbiselerin Takıları

Hem doğal hem de ihtişamlı olmak istiyorsanız yeşilin birbirinden farklı tonlarında hem masumiyeti hem cazibeyi yakalayabilirsiniz. Doğanın içinden gelen bu özel renk kıyafetlerinize yansıdığı zaman kişiye özel takılarla bütünleştiğinde gecede çiçek gibi açacaksınız.

Saflığın Rengi Beyaz Elbiselerin Takıları

Masumluğu ve şıklığı birlikte harmanlayan özel rengiyle sizi her zaman eşsiz gösterecek elbiselerinizi hareketli gümüş aksesuarlarla kombin edebilirsiniz. Günden geceye zevkle seçtiğiniz bu özel rengi, kişiliğinizi ve karakterinizi, ilişki durumunuzu yansıtan takılarla bütünleyebilirsiniz. Romantizmin rengi beyaz ile gündüz ya da gece sevdiğinizin yeniden size aşık olmasını sağlayabilir, kalpli ve isimli kolyelerle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Enerjinin Rengi Turuncu Elbiselerin Takıları

Portakalın tatlığı, güneşin sıcaklığını turuncu elbiselerinizde yaşayabilirsiniz. Hem kendiniz hem çevrenizdekilere pozitif enerji veren tarzınızla isminizin enerjisini takılarınıza da yansıtabilirsiniz. İsminizin aidiyet duygusunu ve anlamını yansıtacak benzersiz isimli ve harfli kolyeler ile çevrenizdekiler arasında farkedileceksiniz.

Şansın Rengi Mor Elbiselerin Takıları

Zenginlik vücut bulduğu asil renkli elbisenizde özel kombinasyonlarla görünüşünüzü çarpıcı hale getirebilirsiniz. Seçimlerimizin aynası olan tarzınızı bütünleyecek ve stil sahibi bir görünüşe sahip olmak istiyorsanız, isminizin yazılı olduğu karakterinize uygun kolye seçimleriyle kıyafetlerinize küçük dokunuşlar yapabilirsiniz.

Destek x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.